Schrijf in mijn gastenboek

Wil je met mij in contact komen, stuur me dan een bericht via het reactieformulier

  • Martijn Hertog (28 februari 2014): Hallo Leo, Bedankt voor het prachtige schilderij van mij! Leuk dat je hem afgemaakt hebt, ik zal hem een mooie plaats geven. Groetjes Martijn
  • Ingrid Hertog (14 mei 2012): Hoi Leo, Je nieuwe landschappen zijn weer prachtig! Groetjes Ingrid
  • ans vianen (18 oktober 2011): ha leo, van harte gefeliciteerd met je groene hart kunstprijs. je bent goed bezig, zeg. een mooie site, veel werk en dan nu erkenning van een onafhankelijke jury. zo zie je maar weer, doorzetten wordt beloond en geeft ook een geweldige energie om verder te gaan. veel succes! ans
  • Yo (14 oktober 2011): Terecht dat u de berichten heeft verwijderd, neemt u me niet kwalijk. Verkeerd geinformeerd. Van harte gefeliciteerd!
  • ellen (9 oktober 2011): hoi Leo, van harte gefeliciteerd met je prijs! en we vinden je site met werken erg mooi. groetjes!
  • riet rovekamp (4 september 2011): Leo.je hebt de kunst aardig onder de knie. ik heb genoten van de diversiteit van je werk, ga zo door,schilderen is 'n fantastische hobby! groetjes riet.uit langeraar,kijk op de braderie even in de g.van dijkstraat 18 en in de winkel van volgering of in het historisch museum in ter aar.
  • Connie Fransen (19 december 2010): Hallo Leo, mooie site heb je gemaakt, en mooi werk!je zou me kunnen kennen (haha) van de kunstroute in Nieuwkoop; we hebben allebei meerdere malen meegedaan met de kunstroute ook eens in de boerderij. Nu wil ik ook een eigen site maken en was op zoek naar bekenden. Leuk om jouw werk zo te zien! Krijg je veel reacties op deze site? En doe je met de volgende pinksterexpo weer mee in nieuwkoop? Hartelijke groet, Connie Fransen (Aalsmeer)